15.8 C
Athens

Σκάει η βόμβα: Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ επιστρέφει στον Ολυμπιακό!

Η βόμβα σκάει, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ βρίσκεται μια ανάσα από τον Ολυμπιακό και ο ΑΘΛΟΣ έχει όλο το ρεπορτάζ

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μια ανάσα από το να επισημοποιήσει τη συμφωνία επιστροφής του Νίκολα Μιλουτίνοφ και ταυτόχρονα μια από τις σημαντικότερες μεταγραφές του καλοκαιριού στη Euroleague!

Η επιθυμία του Σέρβου σταρ να φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα ήταν τόσο μεγάλη, ώστε το οικονομικό πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΘΛΟΥ, ο εκ των κορυφαίων σέντερ στην Ευρώπη θα υπογράψει διετές (πιθανότατα με οψιόν ανανέωσης) συμβόλαιο στους νταμπλούχους Ελλάδας με ετήσιες απολαβές 1,3 εκατομμύρια.

 

Με την προσθήκη του Μιλουτίνοφ οι Ερυθρόλευκοι δημιουργούν πιθανότατα την κορυφαία γραμμή σέντερ στην Ευρώπη, αφού δίπλα στον θηριώδη Φαλ θα υπάρχει ένας πύργος με διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά που θα προσφέρει στον Ολυμπιακό έξτρα ποιότητα αλλά και σημαντικές λύσεις στο σκοράρισμα.

Όσο για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, οι φετινοί αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: με 16.1 πόντους, 9.1 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ στη VTB σε 24 λεπτά μ.ο. ο Μιλού ήταν ο μακράν καλύτερος και πιο αποτελεσματικός ψηλός της λίγκας, εξ ου και ο τίτλος του MVP της κανονικής σεζόν!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς