15.9 C
Athens

Ένας Σλοβένος από τον… Πειραιά: Μένει και τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό ο MVP Παγένκ

Μετά τον Ιντάλγκο και ο MVP του περσινού πρωταθλήματος, Άλεν Παγένκ, παραμένει κάτοικος Πειραιά για την επόμενη σεζόν, με στόχο να κατακτήσει κι άλλα τρόπαια με τον Ολυμπιακό

Κάτοικος Πειραιά για τον επόμενο χρόνο θα παραμείνει ο Άλεν Παγένκ. Ο περσινός MVP του πρωταθλήματος αλλά και της σεζόν για την ομάδα, δεν θα μπορούσε να φύγει από τον Ολυμπιακό.

Ο Σλοβένος κεντρικός δήλωσε εξαιρετικά χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Ερυθρόλευκους, τόνισε πως αισθάνεται ευγνώμων, ενώ έδωσε… ραντεβού στο Ρέντη!

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άλεν Παγένκ. Ο διεθνής Σλοβένος κεντρικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου.

Η δήλωση του Άλεν Παγένκ στο olympiacossfp.gr: «Είμαι τόσο χαρούμενος που μένω στον Ολυμπιακό, σε ένα σύλλογο με τόσο μεγάλη ιστορία και καταπληκτικούς οπαδούς! Νιώθω ευγνώμων, γιατί η ομάδα με εμπιστεύεται για μια ακόμη σεζόν. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, θα δώσω τα πάντα στο γήπεδο και θα παλέψω για κάθε μπάλα. Τα λέμε στο Ρέντη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς