18.2 C
Athens

NBA: Ο GM των Κινγκς αποθέωσε Βεζένκοφ και Ολυμπιακό βάζοντας έναν αστερίσκο για την έναρξη των συζητήσεων

Τα δεδομένα της περίπτωσης του MVP των Πειραιωτών ανέλυσε ο Μόντε ΜακΝερ ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να υπάρξει άμεση εξέλιξη

Το ότι οι Σακραμέντο Κινγκς παρακολουθούν την πορεία του Σάσα Βεζένκοφ για τον οποίο έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους εδώ και μήνες είναι γνωστό.

Ωστόσο αυτή τη φορά ο Βούλγαρος διεθνής και MVP της σεζόν για τον Ολυμπιακό αποθεώθηκε από επίσημα χείλη αφού ο GΜ των Σακραμέντο Κινγκς, Μόντε ΜακΝερ, τόνισε πως είδε ότι ο Βεζένκοφ έκανε μια φοβερή σεζόν με τους Πειραιώτες.

Προσθέτοντας βέβαια πως οι Κινγκς δεν θα κινηθούν άμεσα για να αρχίσουν συζητήσεις με τον παίκτη, αφού θα περιμένουν να αρχίσει η free agency, που ξεκινάει και επίσημα την 1η Ιουλίου.

«Ο Σάσα έκανε μια φοβερή σεζόν, όπως και ο Ολυμπιακός. Είναι ένας φανταστικός οργανισμός και μας υποδέχτηκαν όταν πήγαμε να τον δούμε. Όταν θα αρχίσει η free agency θα κάνουμε όλες τις συζητήσεις, αλλά ήταν ωραίο να βλέπουμε τον Σάσα να κάνει τόσο σπουδαία σεζόν με την ομάδα του. Θα δούμε ποιες είναι οι επιλογές μας από την 1η Ιουλίου που ανοίγει η free agency».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς