19.7 C
Athens

Εθνική Ελλάδας: O Σλούκας ενημέρωσε την ΕΟΚ ότι δεν θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023

Ο έμπειρος γκαρντ πήρε μια πολύ σημαντική απόφαση την οποία κοινοποίησε στον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο και η οποία αν είναι τελική θα στερήσει μια σημαντική μονάδα από την Εθνική στο επερχόμενο Mundobasket

Με μια εξαιρετικά σημαντική απουσία θα παραταχθεί η Εθνική Ελλάδας στο επερχόμενο Mundobasket αν δεν αλλάξει κάτι, αφού ο Κώστας Σλούκας ενημέρωσε την ΕΟΚ και τον Βαγγέλη Λιόλιο πως δεν προτίθεται να ακολουθήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στη Μανίλα.

Δεν πρόκειται για κάποιο τραυματισμό, αλλά για αρκετή κούραση που φαίνεται να έχει μαζεμένη ο Έλληνας γκαρντ κάτι που τον κάνει να σκέφτεται πως χρειάζεται παραπάνω ξεκούραση και αποθεραπεία.

Ο 33χρονος διεθνής είναι σαφώς δύσκολο να αντικατασταθεί και γι’ αυτό οι άνθρωποι της Εθνικής αλλά και ο Δημήτρης Ιτούδης θα τον περιμένουν μέχρι να λάβει την τελική του απόφαση.

Αυτή δεν είναι η μόνη που θα κληθεί να λάβει, καθώς τις επόμενες εβδομάδες θα φανεί και αν ο έμπειρος γκαρντ αποφασίσει να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό ή όχι.

Ο Ολυμπιακός της νέας σεζόν και η απλούστατη υπόθεση του Κώστα Σλούκα

Να θυμίσουμε πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει κληρωθεί στον ίδιο όμιλο με τις ΗΠΑ, Νέα Ζηλανδία και την Ιορδανία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς