20.9 C
Athens

Ολυμπιακός χάντμπολ: Συνεχίζει στον πάγκο των Ερυθρολεύκων ο Γραμματικός

Στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Νίκο Γραμματικό προχώρησε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Ο 53χρονος προπονητής θα συνεχίσει στον πάγκο του τμήματος χάντμπολ των Πειραιωτών.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Νίκος Γραμματικός υποστήριξε πως δεν είναι ώρα για λόγια αλλά για πράξεις. Μάλιστα τόνισε πως οι Ερυθρόλευκοι είναι καταδικασμένοι να διεκδικούν τίτλους και αυτό θα κάνουν και την ερχόμενη σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νίκο Γραμματικό. Ο Έλληνας προπονητής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας χάντμπολ του συλλόγου.

H δήλωση του Νίκου Γραμματικού στο olympiacossfp.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω και την νέα σεζόν στον πάγκο της ομάδας μας, δεν θα ήθελα να πω πολλά λόγια. Ο Ολυμπιακός είναι καταδικασμένος να διεκδικεί όλους τους τίτλους, αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και την νέα σεζόν και θα τα καταφέρουμε, δουλεύοντας πολύ σκληρά όλοι μαζί, δίνοντας το 100% από την πρώτη κιόλας μέρα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς