20.7 C
Athens

Μήτογλου: «Να δώσουμε το 100% με Σερβία»

Το στίγμα του για το τι ακριβώς πρέπει να πράξει αυτός και οι συμπαίκτες του κόντρα στη Σερβία για να έρθει η νίκη έδωσε ο Κων/νος Μήτογλου

Είναι από τους παίκτες που έχει παίξει σε όλα μέχρι στιγμής τα παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και από τον οποίο περιμένει πολλά ο Θανάσης Σκουρτόπουλος. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Μήτογλου ο οποίος έδωσε το στίγμα του για το τι ακριβώς πρέπει να πράξει αυτός και οι συμπαίκτες του κόντρα στη Σερβία για να έρθει η νίκη. Αναλυτικά όσα είπε:

«Η Σερβία παρά τις απώλειες της είναι μια πολύ δυνατή και συνεπής ομάδα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε το 100$. Εικόνες υπάρχουν. Η Σερβία είναι ομάδα με ταλέντο και με μεγάλους παίκτες και προσωπικότητες.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε ενέργεια και να δώσουμε ότι μπορούμε στο γήπεδο. Είναι δουλειά μας να είμαστε έτοιμοι και να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας. Περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο και τη στήριξη του κόσμου. Όλη αυτή η ενέργεια θέλουμε να μας φέρει θετικά πράγματα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς