22.2 C
Athens

Ο αποχαιρετισμός του Μπλακ: «Το όνομα του Ολυμπιακού χαράχτηκε στην ιστορία της Euroleague!»

Ο Ταρίκ Μπλακ αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό και έκανε τον απολογισμό της 9ης επαγγελματικής σεζόν στην καριέρα του, τονίζοντας πως ήταν «από εκείνες που σου μένουν για πάντα»

Ο Ταρίκ Μπλακ δεν θα βρίσκεται στον Ολυμπιακό τη νέα σεζόν. Ο Αμερικανός σέντερ αποχαιρέτησε τους Πειραιώτες με ένα συγκινητικό μήνυμα, κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό της χρονιάς που έζησε στους back to back νταμπλούχους Ελλάδας και επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως το όνομά τους χαράχτηκε στην ιστορία της Euroleague!

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Ταρίκ Μπλακ στον Ολυμπιακό:

«Η 9η χρονιά (στην καριέρα μου) ήταν εκπληκτική! Ήταν μια εντυπωσιακή πτήση. Συνέχεια ψηλά, ελάχιστες απογοητεύσεις αν και αυτή που βιώσαμε όλοι μαζί ήταν πραγματική απογοήτευση (σ.σ. η ήττα στον τελικό της Euroleague). Καταφέραμε όμως να ανακάμψουμε και να πάρουμε τον τίτλο (του πρωταθλήματος).

Ήταν από τις σεζόν που μένουν για πάντα! To όνομα του Ολυμπιακού χαράχτηκε στην ιστορία της Euroleague με πολλούς τρόπους. Αυτή ήταν μια απόδειξη για τη δουλειά που κάναμε φέτος και δεν θα θα είχαμε καταφέρει χωρίς την υποστήριξή σας! Εις το επανιδείν».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tarik Black (@tarikbblack)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς