23.3 C
Athens

Ο Ντάνι Άλβες μίλησε από τη φυλακή: «Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου, συγχωρώ την καταγγέλλουσα»

Την πρώτη του συνέντευξη από τη μέρα που κρατείται στη φυλακή έδωσε ο Ντάνι Άλβες.

Ο Βραζιλιάνος παραμένει στη φυλακή μετά την καταγγελία κοπέλας στις 30 Δεκεμβρίου πως τη βίασε και μετά από πολύ καιρό έδωσε την πρώτη του συνέντευξη. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως περνάει από το μυαλό του πως κάποιος τις έδωσε… κακές συμβουλές, αλλά όπως είπε τη συγχωρεί.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Το μόνο άτομο στο οποίο πρέπει να ζητήσω συγγνώμη είναι η σύζυγός μου, Χοάνα Σανθ. Η γυναίκα που παντρεύτηκα πριν από οκτώ χρόνια, είμαστε ακόμα παντρεμένοι και ελπίζω να ζήσω μαζί της όλη μου τη ζωή. Της έχω ήδη ζητήσει προσωπικά συγγνώμη εδώ, στη φυλακή, αλλά οφείλω να το κάνω δημόσια. Ήταν, είναι και θα είναι πολύ δύσκολες μέρες για εκείνη. Εκτιμώ όλα όσα κάνει για μένα. Ο ρόλος της δεν είναι εύκολος. Είμαι σίγουρος ότι δεν έκανα λάθος που επέλεξα τη Χοάνα για γυναίκα μου. Ίσως αυτή έκανε λάθος για μένα».

Σχετικά με το τι συνέβη στο μπάνιο εκείνη τη νύχτα ο παίκτης αναφέρει: «Ό,τι συνέβη εκεί μέσα μόνο αυτή και εγώ τα ξέρουμε. Η κοπέλα βγήκε από το μπάνιο μετά από εμένα. Κάθισα στο τραπέζι μου για λίγο. Όχι για πολύ, γιατί ήταν αργά. Ήμουν με τον φίλο μου, τον Μπρούνο και άλλοι άνθρωποι με πλησίασαν πριν φύγω. Όταν άφησα τη ντίσκο από τον διάδρομο εξόδου, είδα από τις φωτογραφίες ότι πέρασα δίπλα από το σημείο που έκλαιγε η γυναίκα. Δεν την είδα. Αν την έβλεπα να κλαίει, θα σταματούσα να ρωτήσω τι συνέβη. Και εκείνη τη στιγμή, αν κάποιος από το μαγαζί μου έλεγε να περιμένω επειδή μια νεαρή γυναίκα ισχυρίζεται ότι της επιτέθηκα σεξουαλικά, δεν θα επέστρεφα σπίτι».

Για το ποια είναι η γνώμη του για την καταγγέλλουσα δήλωσε: «Μου περνάει από το μυαλό ότι υπάρχει κάποιος που τις έδωσε κακές συμβουλές… Κάνω έκκληση στη συνείδησή σας. Δεν έχει υπάρξει ούτε ένα βράδυ που να μην έχω κοιμηθεί ήσυχος. Ούτε μια νύχτα. Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου. Δεν έχω βλάψει ποτέ κανέναν εσκεμμένα. Και ούτε αυτή την κοπέλα εκείνο το βράδυ. Δεν ξέρω αν έχει ήσυχη τη συνείδησή της, αν κοιμάται καλά τα βράδια. Αλλά εγώ τη συγχωρώ».

Για το πότε ενημερώθηκε για την καταγγελία ανέφερε: «Εκείνο το βράδυ γύρισα σπίτι, έκανα ντουζ επειδή η σύζυγός μου ήδη κοιμόταν και ντρεπόμουν για την απιστία. Σαπούνισα τον εαυτό μου με θυμό. Πήγα για ύπνο σε άλλο κρεβάτι. Γύρισα στο Μεξικό δύο μέρες αργότερα για να παίξω και σε κάποια Μέσα υπήρχε το δημοσίευμα ότι μια νεαρή γυναίκα κατηγόρησε τον Ντάνι Άλβες για σεξουαλική επίθεση. Κάλεσα τη δικηγόρο μου, την Μιραΐντα Πουέντες. Με συμβούλεψε και μου διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει καταγγελία και ότι θα μπορούσα να ταξιδέψω απόλυτα ήρεμος, γι’ αυτό έφυγα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς