17.3 C
Athens

Ο ΠΑΟ μαθαίνει αντίπαλο και κάνει γνωστό τον δεύτερο πιθανό του Ολυμπιακού, ώρα κλήρωσης για ΠΑΟΚ και Άρη

Παναθηναϊκός, Άρης και ΠΑΟΚ μπαίνουν στην κληρωτίδα για τα προκριματικά σε Champions League και Conference League, με τον Ολυμπιακό να έχει στραμμένο το βλέμμα του στην κλήρωση των Πρασίνων

Ημέρα κλήρωσης σε Champions League και Conference League είναι η σημερινή για Παναθηναϊκό, Άρη και ΠΑΟΚ, με τον Ολυμπιακό να κοιτάζει με μεγάλο ενδιαφέρον την κλήρωση των Πρασίνων.

Τα πράγματα είναι απλά για το τριφύλλι, καθώς στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League και θα μάθει με ποια εκ των Ντνίπρο και Γκενκ θα αγωνιστεί.

Η ομάδα που δεν κληρωθεί με τους Πράσινους θα πέσει πάνω στη Σερβέτ που είναι ήδη πιθανός αντίπαλος του Ολυμπιακού για τα προκριματικά του Europa League και έτσι οι Ερυθρόλευκοι θα μάθουν τον δεύτερο πιθανό τους αντίπαλο, καθώς θα παίξουν με τον ηττημένο του ζευγαριού που θα προκύψει.

Μία ώρα αργότερα ακολουθεί η κλήρωση για ΠΑΟΚ και Άρη για τον β’ προκριματικό γύρο του Conference League. Εκεί τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα καθώς υπάρχουν αρκετές ομάδες στην κληρωτίδα. Συγκεκριμένα πρόκειται συνολικά για 45 ομάδες, με τις 28 εξ αυτών να έχουν σφραγίσει ήδη τη θέση τους στην κλήρωση και τις υπόλοιπες 17 να προκύπτουν στη συνέχεια από τους νικητές των ζευγαριών του πρώτου προκριματικού γύρου της διοργάνωσης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς