18.8 C
Athens

Ελ Καντουρί: Μίλησα με τον Γκαμπιαντίνι για να του δώσω πληροφορίες για τον ΠΑΟΚ

Στην αποκάλυψη πως μίλησε με τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι για να του δώσει πληροφορίες για τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ προέβη ο Ομάρ Ελ Καντουρί.

Ο Δικέφαλος έχει κυκλώσει το όνομα του Μανόλο Γκαμπιαντίνι για την επίθεση, έχει καταθέσει την πρόταση του και… περιμένει. Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής εξετάζει την προοπτική των Ασπρόμαυρων και όπως αποκάλυψε ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνομίλησαν μεταξύ τους.

Ο Μαροκινός αποτελεί παρελθόν μετά από 6 χρόνια από τον ΠΑΟΚ και είναι από τους καταλληλότερους ανθρώπους για να δώσει πληροφορίες για την ομάδα. Όπως είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5, έδωσε κάποιες πληροφορίες στον πρώην συμπαίκτη του τη σεζόν 2015/16 στη Νάπολι, ωστόσο τόνισε πως ούτε χρειάζεται να τον πείσει, ούτε γνωρίζει σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις.

Αναλυτικά:

«Ναι, μίλησα με τον Γκαμπιαντίνι για να του δώσω κάποιες πληροφορίες για την πόλη αλλά και για τον ΠΑΟΚ. . Πιστεύω ότι είναι πολύ καλός επιθετικός και μακάρι να μπορέσει να έρθει και να βοηθήσει την ομάδα.

Δεν χρειάζεται να τον πείσω και δεν ξέρω σε τι σημείο είναι οι διαπραγματεύσεις με την ομάδα. Όμως εγώ του είπα για τον ΠΑΟΚ, έτσι όπως τα έζησα μέσα στην ομάδα, δηλαδή όλα τα θετικά που έζησα. Νομίζω πως μετά από 6 χρόνια εδώ, ξέρω πολλές πληροφορίες για να του δώσω».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς