19.7 C
Athens

Συνελήφθη ο αμυντικός της Φούλαμ Ίσα Ντιόπ που απειλούσε να σκοτώσει την πρώην γυναίκα του

Μπλεξίματα για τον αμυντικό της Φούλαμ, Ίσα Ντιόπ ο οποίος συνελήφθη στη Γαλλία για επανειλημμένες απειλές κατά της ζωής της πρώην συντρόφου του.

Ο Γάλλος αμυντικός συνελήφθη σε ξενοδοχείο που διέμενε στην Τουλούζη, με την κατηγορία ότι έστελνε απειλές θανάτου προς τη σύζυγο του με την οποία βρίσκεται σε διαδικασία διαζυγίου.

Μάλιστα ο λόγος όπως τονίζουν τα ρεπορτάζ ήταν πως η γυναίκα διεκδικούσε μεγάλα χρηματικά ποσά από τον Ντιόπ, με τον τελευταίο να μην θέλει να τα πληρώσει.

Πηγές ανέφεραν στην τοπική εφημερίδα «La Depeche» ότι: «Υποπτεύεται ότι απείλησε επανειλημμένα τη σύντροφό του, ηλικίας 29 ετών, από την οποία χωρίζει. Το διαζύγιό τους, που ξεκίνησε πριν από μήνες, γίνεται σε κλίμα σύγκρουσης. Η κατάσταση είναι τόσο τεταμένη που ο Ντιόπ θέλει να την ξεφορτωθεί οριστικά».

Ενώ ένας εκπρόσωπος της Φούλαμ δήλωσε σχετικά με το θέμα: «Γνωρίζουμε αναφορές που προέρχονται από τη Γαλλία σήμερα το πρωί σχετικά με έναν από τους παίκτες μας, τον Ισα Ντιόπ. Αυτή τη στιγμή επικοινωνούμε με τους εκπροσώπους του παίκτη για να διαπιστωθούν τα γεγονότα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς