23.8 C
Athens

Παναθηναϊκός ΑΟ: «Ασταμάτητος, 1.706 τίτλοι με κούπα στο πρωτάθλημα παλαιμάχων μπάσκετ»

Τίτλος No 1706 για τον Παναθηναϊκό, όπως αναφέρει η επίσημη σελίδα του ΑΟ μετά από κατάκτηση του… πρωταθλήματος παλαιμάχων μπάσκετ. Οι Πράσινοι μετά τους πέντε τίτλους στις καταδύσεις κατέκτησαν το πρωτάθλημα παλαιμάχων μπάσκετ στις ηλικίες άνω των 45 ετών.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Παναθηναϊκός ΑΟ:

Ασταμάτητος Παναθηναϊκός και …1706 τίτλοι!

Μια ακόμα κούπα προστέθηκε στην πράσινη τροπαιοθήκη αυτή τη φορά από την ομάδα μπάσκετ παλαιμάχων που πήρε για 5η συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα.
Το «τριφύλλι» κατέκτησε τον τίτλο αήττητο στην διοργάνωση του ΣΠΑΚΕ στις ηλίκίες άνω των 45 και στον τελικό νίκησε το αξιόμαχο Περιστέρι με 81-71.

Η ομάδα κράτησε την πρωτοπορία στο σκορ για όλο τον αγώνα, και ειδικά στο 3ο δεκάλεπτο η διαφορά έφτασε μέχρι και 20 πόντους, χωρίς να κινδυνεύσει, έχοντας τον έλεγχο του αγώνα.

MVP μετά από μεγάλη εμφάνιση του “Βενιαμίν” της ομάδας Παναγιώτη Κουλούρη, με συμπαραστάτες τους Βουρτζούμη και Γεωργικόπουλο, χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι 7 αθλητές της ομάδας.

Παναθηναϊκός (Χαϊκάλης): Ηλιάδης 8, Κουλούρης 23 (1), Καλογερόπουλος 4 (1), Χατζηαργύρης 3, Γεωργικόπουλος 12 (4), Παπαδόπουλος, Μπουρμπούλης 6 (2), Αντύπας 1, Βουρτζούμης 24 (2) και Τσαντίλης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς