17.8 C
Athens

Πογιέτ: Θέλουμε να παίξουμε επιθετικά κόντρα στη Γαλλία, δεν χρειάζεται προσοχή μόνο ο Εμπαπέ

Ο προπονητής της Εθνικής υποστήριξε πως η ομάδα του δεν σκοπεύει να παίξει αμυντικά απέναντι στη Γαλλία αλλά θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της παίζοντας με επιθετικότητα

Ο Γκουστάβο Πογιέτ ξεκαθάρισε πως η Εθνική δεν σκοπεύει να αντιμετωπίσει με παθητική στάση τη Γαλλία στο Παρίσι τη Δευτέρα (19/6) για την τέταρτη αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2024.

«Η απόδοση που θα πρέπει έχει η ομάδα να είναι όσο το δυνατή καλύτερη, να είμαστε στο κορυφαίο επίπεδο που μπορούμε να παίζουμε. Δεν ερχόμαστε μόνο να αμυνθούμε. Θέλουμε να βγούμε μπροστά, να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να επιτεθούμε. Εμείς θα κάνουμε τη δική μας δουλειά. Για τους παίκτες της Γαλλίας δεν είναι μόνο θέμα ποιότητας και τεχνικής, είναι θέμα ψυχολογίας και φυσικής κατάστασης. Ξέρουμε ότι παίζουν στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα. Δεν είναι μόνο ο Εμπαπέ, πρέπει να έχει λύσεις για όλους τους παίκτες της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ουρουγουανός προπονητής της Εθνικής που υπογράμμισε πως χρειάζονται προσοχή όλοι οι παίκτες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς