23.2 C
Athens

Ντεσάμπ: Ποιοτική επιθετικά η Ελλάδα, θα έχουμε έναν καλό αντίπαλο απέναντι μας

Ποιοτική όσον αφορά στο επιθετικό κομμάτι χαρακτήρισε την Ελλάδα ο Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας μίλησε ενόψει της αναμέτρησης με την Εθνική μας για τα προκριματικά του Euro και ανέφερε μεταξύ άλλων πως η ομάδα του θα έχει έναν καλό αντίπαλο απέναντι της.

Παράλληλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γκουστάβο Πογιέτ, με τον οποίον έχει συνεργαστεί στο παρελθόν.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για την Εθνική Ελλάδας: «Είναι πολύ καλή ομάδα, με τον Γκουστάβο Πογιέτ να μπορεί να δώσει επιθετικότητα. Διαθέτει ποιότητα σε επιθετικό επίπεδο. Μπορούν να κάνουν καλά πράγματα με ποδοσφαιριστές που τους αρέσει να έχουν την μπάλα. Έχουν πολλούς συνδυασμούς στα άκρα και όταν δεν έχουν την μπάλα στα πόδια είναι όσο επιθετικοί πρέπει. Ήταν σε καλό επίπεδο κόντρα στην Ιρλανδία και νίκησαν δίκαια. Θα έχουμε έναν καλό αντίπαλο απέναντί μας».

Για τις αναμνήσεις του από τον Πογιέτ: «Πέρασα έναν χρόνο μαζί του στην Τσέλσι, ήταν μία πολύ καλή χρονιά. Υπήρχαν πολλοί Γάλλοι και Ισπανοί και αυτό μου ταίριαζε γιατί τα αγγλικά μου δεν ήταν τα καλύτερα. Είναι ένας ευχάριστος άνθρωπος και χαίρομαι που θα τον συναντήσω ξανά».

Για το αν η Γαλλία είναι φαβορί: «Είμαστε συνηθισμένοι, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Μία νίκη μας τη Δευτέρα θα μας επιτρέψει να κάνουμε ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς