21.7 C
Athens

Ο ΠΑΟΚ πιέζει τον Γκαμπιαντίνι να απαντήσει γρήγορα, σύμφωνα με τους Ιταλούς

Με το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι ασχολούνται για μία ακόμη μέρα στην Ιταλία.

Ο Δικέφαλος φαίνεται πως έχει βρει τον βασικό του στόχο για να ενισχυθεί επιθετικά και όπως αναφέρει η Repubblica πιέζει τον Γκαμπιαντίνι να απαντήσει σύντομα στην πρόταση που του έχει καταθέσει, την οποία το δημοσίευμα χαρακτηρίζει ελκυστική.

Όπως και να έχει, πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση καθώς ο 31χρονος επιθετικός φέρεται να έχει δεχθεί κρούσεις για να συνεχίσει την καριέρα του στη Serie A, μετά τον υποβιβασμό της Σαμπντόρια.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Από τους ελάχιστους που διασώθηκαν από την άθλια σεζόν της Σαμπντόρια που κορυφώθηκε με έναν πολύ πικρό υποβιβασμό στη Serie B είναι ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι. Όπως είναι γνωστό ο Γκαμπιαντίνι βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και έχει δεχτεί πρόταση για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την αρχική προσέγγιση που έγινε τις τελευταίες ημέρες, ο ΠΑΟΚ έχει κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα επίσημη πρόταση στον επιθετικό από το Μπέργκαμο. Αυτή η πρόταση περιλαμβάνει ένα διετές συμβόλαιο με πολύ σημαντικές απολαβές που θα μπορούσε να πείσει τον πρώην επιθετικό της Αταλάντα, της Μπολόνια και της Νάπολι.

Ο Γκαμπιαντίνι είναι πιθανόν να ζήσει μια νέα επαγγελματική περιπέτεια στο εξωτερικό, μετά από αυτή που έζησε στην Premier League με τη Σαουθάμπτον το 2017 και 2019.

Οι Έλληνες, ωστόσο, θα ήθελαν μια όσο το δυνατόν πιο άμεση απάντηση από τον παίκτη. Πιέζουν για να πάρουν μια θετική απάντηση και παρακολουθούν με μεγάλη προσοχή την περίπτωση του Γκαμπιαντίνι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς