17.7 C
Athens

Μπαρτζώκας: Μπορούσαμε να πάρουμε έναν ακόμα τίτλο, θα κοιτάξουμε πώς θα γίνει πιο ισχυρή η ομάδα

Χαρούμενος εμφανίστηκε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά το τέλος της εντυπωσιακής γιορτής που στήθηκε στο ΣΕΦ για την κατάκτηση του 14ου πρωταθλήματος του Ολυμπιακού.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για τη γλυκόπικρη γεύση που αφήνει η χρονιά καθώς χάθηκε ο τίτλος της EuroLeague, ενώ σε ερώτηση για την επόμενη ημέρα απάντησε αρχικά με χιούμορ και στη συνέχεια τόνισε πως θα δει πως η ομάδα θα γίνει πιο ισχυρή.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και η αναφορά στον κόσμο, αφού για τη γιορτή που στήθηκε δήλωσε πως ήταν ένα πάρτι που ο κόσμος του Ολυμπιακού ξέρει καλά να οργανώνει.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Είναι ένα μοναδικό πάρτι όπως ξέρουν οι φίλοι του Ολυμπιακού να το οργανώνουν. Δεν χωράει αμφισβήτηση. Αφήνει και μια γλυκόπικρη γεύση γιατί θα μπορούσαμε να πάρουμε έναν ακόμα τίτλο. Όμως βλέπω χαρούμενα πρόσωπα οπότε κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε».

Για το δεύτερο σερί νταμπλ: «Δεν είναι ιστορικό γεγονός. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Ο Παναθηναϊκός παραμένει μεγάλος αντίπαλος. Τίποτα δεν είναι εύκολο και είμαι πολύ χαρούμενος που τα καταφέραμε».

Για την επόμενη μέρα: «Έχετε μια εμμονή και δεν μπορούμε να αφιερώσουμε μια-δυο μέρες για τη νίκη μας και πρέπει να πάμε στην επόμενη ημέρα. Δεν είμαι καλλιτέχνης. Προπονητής είμαι. Θα τα βάλουμε κάτω για να δούμε πώς θα γίνει η ομάδα πιο ισχυρή».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς