18.7 C
Athens

Sold out η φιέστα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε το (αναμενόμενο) sold out για τη φαντασμαγορική φιέστα των πολλών εκπλήξεων που θα πραγματοποιηθεί απόψε στο ΣΕΦ

Κατάμεστο και κατακόκκινο αναμένεται να είναι το ΣΕΦ το βράδυ του Σαββάτου (17/6, 21:15) για την απονομή του 14ου πρωταθλήματος και δεύτερου διαδοχικού στον Ολυμπιακό!

Μια ιστορική σεζόν ολοκληρώθηκε με το εγχώριο τρεμπλ για την κατά γενική ομολογία καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και η ερυθρόλευκη ΚΑΕ έχει ετοιμάσει μια φαντασμαγορική φιέστα που θα μείνει αξέχαστη σε όσους βρεθούν εκεί. Το μεσημέρι του Σαββάτου (17/6) ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε επίσημα το (αναμενόμενο) sold out και έτσι δεν θα πέφτει… καρφίτσα, με τα έσοδα από τα εισιτήρια να πηγαίνουν σε ιδρύματα του Πειραιά και στα τμήματα του Ερασιτέχνη!

Μάλιστα, θα κληρωθούν πάρα πολλά και φανταστικά δώρα για όσους βρεθούν εκεί από εισιτήρια διαρκείας μέχρι… γεύμα τεσσάρων ατόμων με τον Τόμας Γουόκαπ.

«SOLD OUT

ΜΑΖΙ παλέψαμε, ΜΑΖΙ κατακτήσαμε, ΜΑΖΙ θα γιορτάσουμε! Και απόψε το ΣΕΦ θα είναι ασφυκτικά γεμάτο! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!», ανέφερε στο μήνυμά της η ΚΑΕ Ολυμπιακός, ενώ υπενθυμίζεται πως για όσους δεν πρόλαβαν να κλείσουν εισιτήριο, η φιέστα θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3. Το ραντεβού όλων το βράδυ του Σαββάτου είναι στο ΣΕΦ!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς