19 C
Athens

Χάμες Ροντρίγκες: Άνθρωποι της διοίκησης του Ολυμπιακού συνωμότησαν εναντίον μου, δεν πήγα ποτέ σε στριπτιτζάδικα

Νέα επίθεση στον Ολυμπιακό, στοχεύοντας αυτή τη φορά στη διοίκηση, εξαπέλυσε ο Κολομβιανός άσος

Με μεγάλο παράπονο φαίνεται πως έφυγε από τον Ολυμπιακό ο Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός μίλησε για την περίοδο που αγωνίστηκε στους Πειραιώτες, η οποία ολοκληρώθηκε άδοξα, σε συνέντευξη που έδωσε σε περιοδικό της Κολομβίας.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός που ξεκίνησε εξαιρετικά ωστόσο στη συνέχεια… κλάταρε μη προσφέροντας τα αναμενόμενα στους Ερυθρόλευκους στάθηκε εκ νέου σε… επίθεση σε βάρος του, από ανθρώπους της διοίκησης του Ολυμπιακού.

Επιπλέον αξίζει να αναφερθεί πως ο Χάμες Ροντρίγκες δεν έχει βρει ακόμη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του (σ.σ είναι ελεύθερος από τον Απρίλιο).

Αναλυτικά όσα είπε:

-Πάμε στις ιστορίες. Είναι αλήθεια ότι όταν ήσουν στον Ολυμπιακό έβγαινες σε strip clubs;

«Δεν πήγα ποτέ σε τέτοια μέρη. Και αν είχα πάει, γιατί να μην το πω; Δεν έχω ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Οποιοσδήποτε άνθρωπος μπορεί να πάει σε τέτοιου είδους μέρη. Δεν σας λέω ότι δεν έχω πάει ποτέ γιατί έχω πάει. Αλλά στην Ελλάδα δεν πήγα.

-Με άλλα λόγια, αυτό που έγραψαν στην Ελλάδα ήταν ψέμα;

«Ναι. Ήταν σαν μια συνωμοσία από κάποιους ανθρώπους εκεί που έχουν τη δύναμη να κάνουν μια μικρή εκστρατεία εναντίον μου.

-Ποιοι άνθρωποι;

«Από το κλαμπ. Είπαν ότι πήγα σε εκείνα τα μέρη και ήταν όλα ψέματα.

-Μα ποιος; Οι παίκτες, ο προπονητής;

«Λοιπόν, στελέχη της διεύθυνσης. Νομίζω ότι το έχουν κάνει και έχω μιλήσει με ανθρώπους για να τους κάνουν να το αφαιρέσουν. Αλλά δεν πήγα ποτέ σε εκείνα τα μέρη.

-Είναι περίεργο γιατί τα πήγες υπέροχα, σωστά;

«Ναι, τα πήγαινα καλά, έκανα καλή σεζόν, και σωματικά ήμουν καλά. Όταν τα πράγματα δεν είναι αμοιβαία από τη μια πλευρά στην άλλη, ή όταν δεν εκτιμούν αυτό που κάνεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς, εγώ είμαι ένα αρκετά ξεκάθαρο άτομο, με αρχές. Όταν δεν εκτιμούν τη δουλειά που έχω κάνει, νιώθω άβολα. Δεν μου άρεσε. Στο τέλος αποφασίσαμε να τερματίσουμε το συμβόλαιο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς