20.6 C
Athens

Μαυροπάνος: Αν είμαστε συγκεντρωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τους Εμπαπέ και Ζιρού

Η Εθνική Ελλάδας πήρε τη νίκη το βράδυ της Παρασκευής (16/6) κόντρα στην Ιρλανδία με 2-1 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2024.

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος μίλησε μετά το ματς τόσο για την αναμέτρηση που μας πέρασε όσο και για αυτή με τους Τρικολόρ που ακολουθεί: «Με τον Παντελή (σ.σ. Χατζηδιάκο), έχουμε δεθεί πολύ καλά. Μας βοηθούν και οι υπόλοιποι παίκτες, αμυντικά τα πήγαμε πολύ καλά. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, δεν νομίζω ότι είχαμε κάτι επικίνδυνο από την Ιρλανδία. Μας πόνεσε το γκολ γιατί ήρθε από στημένη φάση», σχολίασε αρχικά για την ανασταλτική λειτουργία της γαλανόλευκης.

Και συνέχισε λέγοντας: «Σίγουρα αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό για εμάς, γιατί θέλαμε να πάμε στη Γαλλία με αυτοπεποίθηση και να έχουμε ένα αβαντάζ έξι πόντων. Είμαστε ευχαριστημένοι με την εμφάνιση, μας έδωσε δύναμη ο κόσμος για τη νίκη».

Κλείνοντας στάθηκε στο ότι οι διεθνείς μας μπορούν να βρουν το «αντίδοτο» για τους Εμπαπέ, Ζιρού που στελεχώνουν το επιθετικό «δίδυμο» των Γάλλων: «Είναι ομαδική η δουλειά, αν ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας μπορούμε να κόψουμε τον Μπαπέ. Αμα είμαστε συγκεντρωμένοι και δουλέψουμε στο γήπεδο αμυντικά όπως πρέπει να δουλέψουμε πιστεύω ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και τον Μπαπέ και τον Ζιρού».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς