19.9 C
Athens

Ώρα φιέστας για τον τρεμπλούχο Ολυμπιακό: Τα δώρα, οι εκπλήξεις και το τελετουργικό στο κατάμεστο ΣΕΦ

Μετά από μια ιστορική σεζόν για την ομάδα των Ερυθρολεύκων θα ακολουθήσει μια εξίσου εντυπωσιακή φιέστα το βράδυ του Σαββάτου σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ, με τα έσοδα να πηγαίνουν εξ' ολοκλήρου στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό αλλά και τους οπαδούς των Πειραιωτών να φεύγουν με δώρα από το γήπεδο

Ο Ολυμπιακός σήμερα, Σάββατο (17/6 21:15) ετοιμάζεται να γιορτάσει σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ, πραγματοποιώντας τη φιέστα για το εγχώριο τρεμπλ που κατέκτησε.

Οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν μια ιστορική σεζόν αφού κατάφεραν να πανηγυρίσουν τρεις τίτλους (Super Cup, Κύπελλο Ελλάδας και πρωτάθλημα), ενώ έφτασαν πολύ κοντά και στην κατάκτηση της EuroLeague.

Η φιέστα φυσικά που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου στο ΣΕΦ, θα είναι εξίσου εντυπωσιακή με τη σεζόν που πέρασε για τους Πειραιώτες, ενώ θα έχει και πολλά δώρα για τους οπαδούς του Ολυμπιακού που στήριξαν την ομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Ενώ μάλιστα υπήρξε και η ενημέρωση κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, πως όλα τα έσοδα θα πάνε στον Ερασιτέχνη και σε ιδρύματα του Πειραιά. Επιπρόσθετα σύμφωνα με ενημέρωση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ τα εισιτήρια που είχαν μείνει μέχρι και το απόγευμα της Παρασκευής (16/6) δεν ξεπερνούσαν τα 1.200 και φυσικά αναμένεται να εξαντληθούν.

Φιέστα με μεγάλα δώρα από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, μόλις 1.200 εισιτήρια απομένουν προς διάθεση

Τέλος όπως αναφέρθηκε νωρίτερα όσον αφορά τα δώρα που θα κληρωθούν και θα λάβουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού αυτά είναι:

Πιο συγκεκριμένα, θα κληρωθούν:
• 10 δωρεάν εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2023-24.
• 10 συλλεκτικές μπάλες με τις υπογραφές όλων των παικτών.
• 15 συλλεκτικές επίσημες εμφανίσεις, μια από τον κάθε παίκτη της ομάδας με την υπογραφή του.
• 5 διπλά αεροπορικά εισιτήρια, καθώς και εισιτήρια για τον αντίστοιχο αγώνα της Ευρωλίγκας τη σεζόν 2023-24 με το τσάρτερ της ομάδας.
• 10 εισιτήρια court seats για έναν ευρωπαϊκό αγώνα της επιλογής του φιλάθλου για τη σεζόν 2023-24.
• 10 δωρεάν εισιτήρια για το event της απόσυρσης της φανέλλας του Βασίλη Σπανούλη, που είναι προγραμματισμένο για τις 17 Σεπτεμβρίου 2023 στο ΣΕΦ.
• 10 συλλεκτικά winning Champions t-shirt του πρωταθλήματος 2022-23.
• 5 συλλεκτικά gift packs απο τον Μεγάλο Χορηγό του Ολυμπιακού, τη Bwin.
Και ΤΕΛΟΣ η SUPER έκπληξη! Ένα ιδιαίτερο γεύμα για 4 άτομα με τον Thomas Walkup!!!

Όλα τα εισιτήρια διαρκείας που θα τσεκαριστούν αύριο (17/06) στην φιέστα, καθώς και τα μεμονωμένα εισιτήρια, θα μπουν στην ηλεκτρονική κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί εντός της ερχόμενης εβδομάδας στα γραφεία της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Όλοι οι νικητές θα ειδοποιηθούν απο την Δ/νση Εισιτηρίων της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εντός των ερχόμενων ημερών.

Ενώ για όσους δεν καταφέρουν να παρευρεθούν στη φιέστα, αυτή θα προβληθεί και από την ΕΡΤ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς