21 C
Athens

Βολές κατά Μπαλατσινού: «Γι’ αυτό δεν κλείνει σε κανένα κανάλι»

Τι είπε η τηλεκριτικός Τίνα Μεσσαροπούλου για τις συμφωνίες που δεν έκλεισαν

Το όνομα της Τζένης Μπαλατσινού συζητήθηκε έντονα το καλοκαίρι για αρκετές τηλεοπτικές δουλειές, αλλά τελικά δεν έκλεισε πουθενά και κάνει παρατεταμένες διακοπές στην Πάτμο.

Το πρώην μοντέλο, που έχει ασχοληθεί αρκετά με την τηλεπαρουσίαση ακούστηκε αρχικά για το My Style Rocks, όπου βολιδοσκοπήθηκε για μια θέση στην κριτική επιτροπή και ακολούθως για το Next Top Model, όπου και πάλι θα βρισκόταν στην κριτική επιτροπή, μια θέση όπου βρέθηκε άλλωστε και στο παρελθόν.

Και παρόλο που για την εκπομπή του Star δεν έγιναν γνωστές λεπτομέρειες, σε ό,τι αφορά το ριάλιτι του ΣΚΑΪ, είχε εξαρχής ακουστεί ότι οι απαιτήσεις της ήταν ιδιαίτερα μεγάλες, με το χρηματικό ποσό που ζητούσε για να καθίσει στην καρέκλα του κριτή να ανέρχεται στα 50.000 ευρώ, γεγονός που έκανε το κανάλι να στραφεί αλλού και να κλείσει τελικά συμφωνία με τη Μπέτυ Μαγγίρα.

To ίδιο υποστήριξε και η τηλεκριτικός Τίνα Μεσσαροπούλου σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Ηappy Day».

Χωρίς να αναφερθεί το ακριβές ποσό που επιθυμούσε η πρώην σύζυγος του Πέτρου Κωστόπουλου, η ίδια ξεκαθάρισε πως ο λόγος που τελικά δεν την είδαμε σε κανένα κανάλι ήταν οι απαιτήσεις της και όχι μόνο οι οικονομικές.

«Έκανε συζητήσεις με το My Style Rocks, την πήραν τηλέφωνο. Δεν αυποπροτεινόταν σε όλα, ναι, κάποιοι την πήραν και τηλέφωνο! Αλλά κάτι αυτά που ζητάει, κάτι οι προθέσεις της, νομίζω ήταν απαγορευτικά για να ενταχθεί σε κάποιο κανάλι», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Η Τζένη Μπαλατσινού δεν έχει αντιδράσει σ’ αυτές τις δηλώσεις και ίσως να μη το κάνει καν. Αλλωστε, το γεγονός ότι συνεχίζει τις διακοπές της και δεν «καίγεται» για να βρεθεί σε τηλεοπτική εκπομπή ίσως κάτι να σημαίνει.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς