17.7 C
Athens

«Έχετε τον θαυμασμό και τον σεβασμό μου»: Βαθιά και συγκινητική υπόκλιση Μπαρτζώκα στους παίκτες του μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος (vid)

Ο άνθρωπος που οδήγησε τον Ολυμπιακό σε μια ιστορική σεζόν, στο φινάλε της είχε να πει μόνο καλά λόγια για τους παίκτες του κάνοντας λόγο για την καλύτερη ομάδα που είχαν ποτέ οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης (15/6) στέφθηκε πρωταθλητής για 14η φορά στην ιστορία του. Μετά τη διακοπή του Game 4 στο ΟΑΚΑ, οι Ερυθρόλευκοι υπέγραψαν το 3-1 επί του Παναθηναϊκού και το εγχώριο double.

Φυσικά ακολούθησαν πανηγύρια στο χώρο των αποδυτηρίων,  όπου ο Γιώργος Μπαρτζώκας πήρε τον λόγο για να μοιραστεί με τους παίκτες του μερικά όμορφα λόγια για τα επιτεύγματα της φετινής σεζόν. Κλείνοντας με μία υπόκλιση προς του παίκτες του.

«Σπουδαίου συμπαίκτες, σπουδαίοι παίκτες, με τρομερή ατμόσφαιρα και χημεία… Όλοι έχουν εγωισμό και σκέφτονται πράγματα για την καριέρα τους, αλλά όλοι μαζί σκεφτόμασταν για την ομάδα μας! Για αυτό καταφέραμε τόσα πράγματα φέτος. Αυτό που κάναμε ήταν ιστορικό. Το πώς τελειώσαμε αυτή τη σεζόν κερδίζοντας τον Παναθηναϊκό για 30 πόντους. Έχετε τον θαυμασμό μου παιδιά και τον σεβασμό μου!» είπε στην ομιλία του ο κόουτς των Ερυθρολεύκων για να ακολουθήσει το «ζντο» στο κέντρο των αποδυτηρίων με ενωμένες γροθιές!

Τα βλέμματα των παικτών του Ολυμπιακού που παρακολουθούσαν με χαμόγελο τον Έλληνα πολυνίκη προπονητή μπορούν να μεταφράσουν από μόνα τους κάθε συναίσθημα!

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς