21.8 C
Athens

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Εντολή για εκκένωση στο ΟΑΚΑ μετά τα επεισόδια! (vid)

Οι τρεις διαιτητές ζήτησαν να εκκενωθεί το ΟΑΚΑ για να συνεχιστεί ο τέταρτος τελικός του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό, μετά τα επεισόδια οπαδών των Πράσινων στα 2:46 πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου

Εκκένωση του κλειστού του ΟΑΚΑ ζητούν οι τρεις διαιτητές του τέταρτου τελικού ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό προκειμένου να μη διακοπεί οριστικά η αναμέτρηση.

Υπενθυμίζεται πως στα 2:46 πριν την ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου και με τη διαφορά στο +28 (35-63) για τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, οπαδοί του Παναθηναϊκού άρχισαν να πετούν πολλά καπνογόνα που δημιούργησαν αποπνικτική ατμόσφαιρα αλλά και αντικείμενα στον ερυθρόλευκο πάγκο που πέρασαν μέσα από το δίχτυ προστασίας!

Δεν είναι η πρώτη φορά που στη συγκεκριμένη έδρα συμβαίνουν αυτά με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητα της αποστολής του Ολυμπιακού, η οποία έφυγε αμέσως για τα αποδυτήρια με εντολή των διαιτητών.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως έγιναν ουκ ολίγες συστάσεις από τα μεγάφωνα αλλά η κατάσταση όσο κυλούσαν τα λεπτά γινόταν ακόμα χειρότερη κι ενώ πριν καν το τζάμπολ του αγώνα πετάχτηκαν νερά στον Γιώργο Μπαρτζώκα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς