22.4 C
Athens

Η Ζάλτσμπουργκ συνεχίζει να πιέζει τον ΠΑΟΚ για Κωνσταντέλια

Την προσπάθεια της για την απόκτηση του Γιάννη Κωνσταντέλια συνεχίζει η Ζάλτσμπουργκ, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Αυστρία.

Μπορεί να έχει δεχθεί ήδη μία αρνητική απάντηση τους προηγούμενους μήνες από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο η Ζάλτσμπουργκ συνεχίζει να πιέζει για την απόκτηση του Κωνσταντέλια και μάλιστα φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση 12 εκατ. ευρώ.

Το δημοσίευμα της «sn.at» μάλιστα προσθέτει ακόμη ένα στοιχείο στις προσπάθειες που κάνει ο σύλλογος να πείσει αρχικά τον ποδοσφαιριστή, αναφέροντας πως ο τεχνικός διευθυντής Κρίστοφ Φρόιντ, βάζει στη συζήτηση τα ονόματα των Χάλαντ και Μανέ ως παραδείγματα ποδοσφαιριστών που αναδείχθηκαν στον αυστριακό σύλλογο και στη συνέχεια ακολούθησαν λαμπρή καριέρα.

Το ρεπορτάζ σημειώνει επίσης πως άνθρωποι της ομάδας θα βρεθούν στη χώρα μας για να δουν από κοντά τον 20χρονο μεσοεπιθετικό στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με την Ιρλανδία, όπως και το ίδιο θα κάνουν στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στη Γαλλία για τα προκριματικά του Euro.

Το δημοσίευμα αναφέρει:

«Η Zάλτσμπουργκ έχει κάνει εξαιρετικό όνομα ως «εργοστάσιο» ταλέντων. Η λίστα των παικτών που χρησιμοποίησαν τους επί σειρά πρωταθλητές Αυστρίας ως σκαλοπάτι για μια μεταγραφή σε κορυφαία ομάδα είναι μεγάλη. Ονόματα όπως ο Έρλινγκ Χάλαντ ή ο Σάντιο Μανέ βρίσκονται στην κορυφή. Ο αθλητικός διευθυντής της Σάλτσμπουργκ, Κρίστοφ Φρόιντ, ξέρει πώς να εκμεταλλευτεί αυτόν τον έπαινο. Ο 45χρονος αθλητικός διευθυντής αυτή τη στιγμή σχεδιάζει την ομάδα για την ερχόμενη σεζόν – και έχει μερικά από τα κορυφαία ταλέντα στις πρώτες θέσεις της λίστας του».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς