22.7 C
Athens

Συναγερμός στην ΑΕΚ με Φερνάντες: Τραυματίστηκε σε ατομική προπόνηση, φόβοι για μεγάλη ζημιά

Τραυματισμός στον αχίλλειο για τον 25χρονο Ισπανό, σε αναμονή εξετάσεων στην ΑΕΚ για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος

Ο Πάολο Φερνάντες τραυματίστηκε σε ατομική προπόνηση στην Ισπανία, όπου βρίσκεται και στην ΑΕΚ υπάρχει έντονη ανησυχία σχετικά με το μέγεθος της ζημιάς, καθώς το πρόβλημα είναι κοντά στον αχίλλειο.

Πρόβλημα από το πουθενά προέκυψε για την Ένωση με τα νέα που έρχονται από την πλευρά του Πάολο Φερνάντες να μην είναι θετικά. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επικοινωνία μετά τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή ώστε να πραγματοποιήσει εξετάσεις είτε στη Σαραγόσα όπου βρίσκεται, είτε να επιστρέψει στην Αθήνα και να γίνουν εδώ οι εξετάσεις που χρειάζονται.

Σε περίπτωση που ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έχει υποστεί σοβαρή ζημιά στον αχίλλειο, μπορεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι και 9 μήνες. Το μυαλό όλων αυτή τη στιγμή είναι φυσικά στο να είναι καλά ο ποδοσφαιριστής, εφόσον όμως προκύψει μεγάλο θέμα η ΑΕΚ αναμένεται να βγει στο μεταγραφικό παζάρι για την απόκτηση ενός ακραίου μεσοεπιθετικού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς