14.9 C
Athens

Σάκκαρη – Κορνέ 0-2: Απογοητευτική εμφάνιση κι αποκλεισμός στο Νότιγχαμ

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της στο γρασίδι και αποκλείστηκε στη φάση των «16» του τουρνουά στο Νότιγχαμ από τη Γαλλίδα Αλιζέ Κορνέ (νούμερο 72)

Η Μαρία Σάκκαρη δεν παρουσίασε καθόλου καλή εικόνα στον δρόμο για το Wimbledon. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια (νούμερο 8) γνώρισε τον αποκλεισμό στη φάση των «16» του τουρνουά του Νότιγχαμ (WTA 250) από την Αλιζέ Κορνέ (νούμερο 72) με 2-0 (6-1, 6-4) σετ.

Η Γαλλίδα μάλιστα πέτυχε την πρώτη της νίκη απέναντι στη Σάκκαρη καθώς στις προηγούμενες τρεις συναντήσεις τους είχε ηττηθεί ισάριθμες φορές. Η πρώτη τους συνάντηση ωστόσο στο χορτάρι έμελλε να είναι καθοριστική για την Κορνέ που έκανε περίπατο στο πρώτο σετ με δύο μπρέικ απέναντι στην Ελληνίδα που δεν είχε καθόλου αξιόπιστο πρώτο σέρβις κι αντιμετώπισε και προβλήματα στο forehand.

Το ίδιο καλά μπήκε και στο δεύτερο σετ η Κορνέ, με τη Σάκκαρη να αντιδρά με καθυστέρηση και να βρίσκει το πρώτο της μπρέικ αρκετά αργά. Η Γαλλίδα κλήθηκε να υπερασπιστεί το σέρβις της και επέστρεψε από το 30-0 για να φτάσει τελικά στη νίκη και την πρόκριση στους «8».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς