19.9 C
Athens

«Η Γκλάντμπαχ εξετάζει τον Ντόη του Ολυμπιακού για ενίσχυση στην άμυνα»

Γερμανικό Μέσο τονίζει πως ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός έχει τσεκαριστεί αρκετές φορές από την Γκλάντμπαχ, η οποία θα προχωρήσει στην απόκτηση τουλάχιστον ενός στόπερ

Η Γκλάντμπαχ αναμένεται να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ της ειδικά μετά την αποχώρηση του Ντάνιελ Φάρκε και η απόκτηση κεντρικού αμυντικού φέρεται να αποτελεί προτεραιότητα.

Σύμφωνα με γερμανικά Μέσα, η Γκλάντμπαχ έχει τσεκάρει διάφορες περιπτώσεις μεταξύ των οποίων βρίσκεται κι αυτή του Ανδρέα Ντόη. Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός έκανε τον Οκτώβριο το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού και μέτρησε 27 συμμετοχές με απολογισμό ενός γκολ και μιας ασίστ όντας ένας από τους παίκτες που έκαναν το ξεπέταγμα στο φετινό πρωτάθλημα.

To rp-online.de εξηγεί πως ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού αποτελεί μια ενδιαφέρουσα περίπτωση που θα μπορούσε να σταθεί και σε τριάδα στην άμυνα, κάτι που θα αποφασίσει ο Σεοάνε που ανέλαβε πρόσφατα τα ηνία της γερμανικής ομάδας.

Το βέβαιο είναι πως οι Ερυθρόλευκοι κοστολογούν ήδη ακριβά τον Ντόη και πιστεύουν αρκετά στις δυνατότητές του ενώ έχει πλέον στα χέρια του και όλα τα απαραίτητα χαρτιά αναμένοντας την κλήση για να βρεθεί στην εθνική Ανδρών για πρώτη φορά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς