17.3 C
Athens

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο ανακοίνωσε τον Κάκαρη

Ο Κώστας Κάκαρης αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Προ Ρέκο και είναι ο πρώτος Έλληνας που φορά το σκουφάκι της πανίσχυρης ιταλικής ομάδας.

O 24χρονος διεθνής φουνταριστός ανακοινώθηκε από την 11 φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης μετά από μια γεμάτη διετία στη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ και ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία και στον Ολυμπιακό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ πλέον μέλος της Pro Recco, τον καλύτερο σύλλογο στον κόσμο, είναι πραγματικά τιμή μου να είμαι ο πρώτος Έλληνας αθλητής στην ιστορία του συλλόγου- θα μοιραστώ τη θέση μου με τον Χάλοκ και τον Αϊκάρντι, δύο σπουδαίους παίκτες με μεγάλη εμπειρία: δουλεύοντας μαζί κάθε μέρα μπορούμε να βελτιώσουμε ο ένας τον άλλον. Μίλησα με τον Γιόκοβιτς και τον Μπούσλιε που έχουν βιώσει την Pro Recco πριν από μένα, μου είπαν ότι αυτός ο σύλλογος είναι εξαιρετικά επαγγελματικός, αλλά ταυτόχρονα σου αφήνει χώρο για να απολαύσεις το άθλημα: το να διασκεδάζεις κάνοντας αυτό που αγαπάς είναι κάτι πολύ σημαντικό για κάθε παίκτη. Έρχομαι σε μια πολύ δυνατή ομάδα, στο Final Eight στο Βελιγράδι η Pro Recco έδειξε ότι έχει κάτι περισσότερο από όλες τις άλλες ομάδες, το πάθος που έβγαλαν στο νερό και η επιθυμία για νίκη ήταν αξιοθαύμαστα», υποστήριξε στις πρώτες του δηλώσεις ο διεθνής φουνταριστός.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς