24.6 C
Athens

Αποβλήθηκε ο Διαμαντάκος σε φιλικό της Σαν Πάουλι

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής αποβλήθηκε από το φιλικό της Σαν Πάουλι κόντρα στην ΦΣΒ Φρανκφούρτης ενώ του επιβλήθηκε ποινή τριών αγωνιστηκών

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και του Άρη, Δημήτρης Διαμαντάκος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ Γερμανίας με την Σαν Πάουλι.

Ο Έλληνας επιθετικός έπαιξε στο φιλικό της Σαν Πάουλι με τη ΦΣΒ Φρανκφούρτης στο οποίο πρωταγωνίστησε τόσο θετικά όσο και αρνητικά καθώς άνοιξε το σκορ της ομάδας του αλλά ταυτόχρονα αποβλήθηκε μετά από μία απερισκεψία.

Πιο συγκεκριμένα ο Διαμαντάκος είχε ένα επεισόδιο με τον αρχηγό της αντίπαλης ομάδας όταν μετά από μαρκάρισμα του Διαμαντάκου στον αντίπαλο του, εκείνος τον χτύπησε στο πρόσωπο.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής τον έπιασε από τον λαιμό και εν συνεχεία ο διαιτητής να τον αποβάλλει με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο 25χρονος παίκτης μετά την λανθασμένη ενέργεια του, έσπευσε να ζητήσει συγνώμη από τον αντίπαλο του, δείχνοντας παράλληλα πως κατάλαβε το λάθος του.

Η πειθαρχική επιτροπή από την μεριά της τιμώρησε με τρείς αγωνιστικές τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, ποινή όμως που αφορά μόνο τις φιλικές αναμετρήσεις της Σαν Πάουλι και όχι τα επίσημα παιχνίδια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς