23.3 C
Athens

Μλαντένοβιτς: Να παλέψω για τίτλους με τον Παναθηναϊκό

Την πρώτη του συνέντευξη έδωσε ο Σέρβος μπακ, Φίλιπ Μλαντένοβιτς που ανακοινώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας από τον Παναθηναϊκό.

Ο 31χρονος στάθηκε στο πρότζεκτ που του παρουσιάστηκε από τους Πράσινους, τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ενώ τόνισε πως η πρόκληση που έχει μπροστά του στο τριφύλλι είναι να παλέψει για τίτλους.

Όσα ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μλαντένοβιτς:

«Άκουσα πολύ όμορφα πράγματα από τον Καρλίτος και τον Βέρμπιτς για τον Παναθηναϊκό. Ξέρω πως ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλος σύλλογος με πολλές φιλοδοξίες. Δυστυχώς έχασε το πρωτάθλημα τις τελευταίες αγωνιστικές πέρσι, αλλά η πορεία και το πρότζεκτ δείχνει πως είναι σε καλή κατάσταση και για αυτό υπέγραψα. Είμαι πολύ χαρούμενος και ελπίζω να πετύχουμε πολύ καλά πράγματα μαζί».

Έχω ακούσει πολύ καλά πράγματα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Δεν τον ξέρω προσωπικά, αλλά θα έχουμε χρόνο να τα πούμε Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ για να δουλέψω μαζί του».

Ναι έπαιξα σε πολλές ομάδες και χώρες. Θέλω να παίζω για τίτλους, στην Ευρώπη, να διεκδικώ πράγματα. Στη Λέγκια, στη Μπάτε, στον Ερυθρό Αστέρα. Για αυτό ήρθα στον Παναθηναϊκό. Έχω την εμπειρία να συνεχίσω να μάχομαι για τίτλους. Είναι μια νέα, όμορφη πρόκληση».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς