16.1 C
Athens

Η Ανόρθωση περιμένει να μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ ο Κάργας, σύμφωνα με τους Κύπριους

Κίνηση για την απόκτηση του Γιάννη Κάργα εφόσον αυτός μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ θα κάνει η Ανόρθωση, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Κύπρο.

Η Ανόρθωση ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Έλληνα αμυντικού, ωστόσο σημαντικός παράγοντας σχετικά με το αν κινηθεί για να τον κάνει δικό της είναι να μείνει ελεύθερος.

Έτσι υποστηρίζει τουλάχιστον δημοσίευμα της κυπριακής ιστοσελίδας PROTATHLIMA, το οποίο προσθέτει πως ο 28χρονος αμυντικός είχε πιθανότατα συνομιλία με τους ανθρώπους της ομάδας και τους ενημέρωσε πως υπάρχει τρόπος να μείνει ελεύθερος.

Μένει να φανεί τη στάση θα κρατήσει στην όλη υπόθεση ο Δικέφαλος, που το περασμένο καλοκαίρι έβγαλε από τα ταμεία του 280.000 ευρώ για να κάνει δικό του τον ποδοσφαιριστή από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το μέλλον του Έλληνα αμυντικού στην Τούμπα μοιάζει αβέβαιο μετά τη ρήξη στις σχέσεις των δύο πλευρών που δημιουργήθηκε εξαιτίας της αποβολής του στο ματς των πλέι οφ κόντρα στην ΑΕΚ, όμως αυτό δεν σημαίνει πως οι Ασπρόμαυροι δεν θα προσπαθήσουν να βάλουν λεφτά στα ταμεία τους από την ενδεχόμενη αποχώρηση του από τον σύλλογο.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς