15.9 C
Athens

«Ο κορυφαίος εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Ευρώπη»: Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη συμφωνία με την Adidas

Τη συμφωνία του με την Adidas ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αυτοπροσδιορίζεται ως «ο κορυφαίος εκπρόσωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη». Όλα αυτά, 13 χρόνια μετά την τελευταία φορά που οι Πράσινοι έπαιξαν σε ομίλους Champions League και 11 χρόνια από την τελευταία νίκη τους σε όμιλο οποιασδήποτε ευρωπαϊκής διοργάνωσης (κόντρα στην άσημη Μάριμπορ για το Europa League)!

Οι δύο πλευρές έχουν συνεργαστεί για πολλά χρόνια στο παρελθόν (1995-2015), με τους Πράσινους να ανακοινώνουν τη νέα συνεργασία αναφέροντας «Δύο κορυφαία ονόματα ξανά μαζί».

Αναλυτικά:

«Δύο κορυφαία ονόματα ξανά μαζί! Παναθηναϊκός και adidas ξεκινούν μια νέα συνεργασία από το καλοκαίρι του 2023, με ένα και μοναδικό στόχο: την κορυφή!

Ο κορυφαίος εκπρόσωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη, ο Παναθηναϊκός, μπαίνει δυναμικά εφέτος σε τροχιά ευρωπαϊκών διοργανώσεων, διεκδικώντας πάντα τίτλους στις εγχώριες διοργανώσεις. Ο καλύτερος συμπαίκτης μας στη νέα προσπάθεια είναι η κορυφαία εταιρία στον αθλητικό εξοπλισμό, η adidas, καλύπτοντας πλήρως τις αυξημένες απαιτήσεις της εποχής. Η adidas αναλαμβάνει χορηγός αθλητικού υλικού του Παναθηναϊκού.

Η πορεία Παναθηναϊκού και adidas προς την κορυφή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη, μια και η 20ετής συνεργασία μας (1995-2015) συνοδεύτηκε από σπουδαίες ευρωπαϊκές βραδιές, πρωταθλήματα και κύπελλα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς