23.3 C
Athens

Έφτασε στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Μλαντένοβιτς

Ο Σέρβος αριστερός μπακ θα περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις και έπειτα αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με τους Πράσινους

Στην Ελλάδα βρίσκεται από τα ξημερώματα ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς ώστε να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του στον Παναθηναϊκό.

Ο Σέρβος αριστερός μπακ προσγειώθηκε στη χώρα στις 3:30 τα ξημερώματα και ετοιμάζεται να γίνει το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού το φετινό καλοκαίρι μετά την απόκτηση του Κάρλος Ζέκα.

Σήμερα το πρωί (12/6) αναμένεται να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με τους Πράσινους.

Κατά την άφιξη του έκανε και μια πρώτη δήλωση, αναφέροντας πως γνωρίζει τα πάντα για την ομάδα από τον πρώην ποδοσφαιριστή του τριφυλλιού, Καρλίτος, αλλά και από τον Βέρμπιτς.

«Αισθάνομαι καλά, αλλά ήρθα εδώ να περάσω από ιατρικά τεστ και μέχρι να τελειώσουν όλα δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο. Μίλησα με τον Καρλίτος και τον Βέρμπιτς και γνωρίζω τα πάντα για την ομάδα», ήταν τα λόγια του.

Ο 31χρονος μπακ θα μείνει και τυπικά ελεύθερος στο τέλος του μήνα από τη Λέγκια Βαρσοβίας στην οποία αγωνίστηκε τα τελευταία τρία χρόνια. Συνολικά κατέγραψε με τη φανέλα της 102 συμμετοχές, έχοντας 15 γκολ και 22 ασίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς