27.4 C
Athens

Αρμάνι – Βίρτους 79-76: Νίκη στις λεπτομέρειες και σημαντικό προβάδισμα για την κούπα

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι έως την τελευταία στιγμή, η Αρμάνι Μιλάνο επικράτησε με 79-76 της Βίρτους Μπολόνια και έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών του ιταλικού πρωταθλήματος.

Το ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν πολύ πιο ισορροπημένο από το πρώτο και κρίθηκε πραγματικά στις λεπτομέρειες. Καμία από τις δύο δεν είχε το δεκάλεπτο κυριαρχίας όπως συνέβη στο πρώτο ματς και πήγαν χέρι από την αρχή μέχρι το τέλος.

Μπελινέλι και Σενγκέλια έκαναν τα πάντα για τη Βίρτους όπως και στον πρώτο τελικό, με τον τρίτο της παρέας στο πρώτο ματς, Μίλος Τεόντοσιτς, να μένει μακριά από τον καλό του εαυτό.

Ο Νέιπιερ, αν και με μόλις 12 πόντους στη στατιστική, ήταν και πάλι από τους κορυφαίους για τους γηπεδούχους μαζί με τον Μπάρον, αλλά και τον Σιλντς που έκανε τη διαφορά με 18.

Η Αρμάνι μπήκε καλύτερα στο τελευταίο δεκάλεπτο και βρέθηκε στο +7 λίγο πριν το τέλος. Ωστόσο, η Βίρτους έτρεξε ένα σερί 0-8 και πέρασε μπροστά με 72-73. Οι γηπεδούχοι την κρίσιμη στιγμή δεν τα έχασαν και προσπέρασαν, με το φινάλε να είναι δραματικό και τη Βίρτους να προσπαθεί έως την τελευταία στιγμή. Τελικά δεν τα κατάφερε όμως και η Αρμάνι Μιλάνο πήρε τη νίκη με δραματικό τρόπο επικρατώντας με 79-76.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-17, 38-35, 57-54, 79-76

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς