22.9 C
Athens

Μπανταλόνα: Είμαστε αηδιασμένοι για τις προσβολές προς τον Γιαμπουσέλε

Ανακοίνωσε εξέδωσε η Μπανταλόνα μετά από όσο ακούστηκαν από τις κερκίδες προς τον Γκέρσον Γιαμπουσέλε στο Game 3 των ημιτελικών της ACB κόντρα στη Ρεάλ.

Συγκεκριμένα, μερίδα οπαδών της Μπανταλόνα φώναξαν «δολοφόνο» τον παίκτη της Βασίλισσας με αφορμή την επίθεση που είχε κάνει στον Ντάντε Έξουμ στο παιχνίδι της Ρεάλ με την Παρτιζάν για τη EuroLeague.

Η ACB με ανακοίνωση καταδίκασε το περιστατικό και ανέφερε πως έχουν γραφτεί όλα στο φύλλο αγώνα και πως θα ξεκινήσει έρευνα.

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Μπανταλόνα, η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο σύλλογος είναι αηδιασμένος με τα συγκεκριμένα σχόλια.

Αναλυτικά:

«Εκφράζουμε την πλήρη αηδία μας για τις φωνές και τις προσβολές που ακούστηκαν από μέρος της κερκίδας μας σε βάρος παίκτη της αντίπαλης ομάδας. Θέλουμε ακόμα να τονίσουμε, πως μόλις συνέβη το εν λόγω περιστατικό, πάρθηκαν προληπτικά μέτρα και δόθηκαν σχετικές οδηγίες ώστε το φαινόμενο να σταματήσει και να μην επαναληφθεί.

Αυτού του είδους η συμπεριφορά δεν συνάδει με τις αξίες μας, οι οποίες βασίζονται στο σεβασμό σε όσους συμμετέχουν στις αθλητικές διοργανώσεις, τόσο στους διοργανωτές και τους διαιτητές, όσο και σε αντιπάλους και οπαδούς των ομάδων.

Τέλος, καταδικάζουμε απερίφραστα αυτού του είδους τη συμπεριφορά στις εγκαταστάσεις μας και σε όποιο γήπεδο αγωνίζονται οι ομάδες μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς