17.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Το προβάδισμα του Μπορδαλάς και η ώρα της τελικής απόφασης για τον επόμενο προπονητή

Οι Ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν τον επόμενο προπονητή τους, με τον 59χρονο Ισπανό τεχνικό να είναι με τις βαλίτσες στο χέρι και τον Κορδόν να αναλύει όλα τα δεδομένα πριν πάρει την τελική του απόφαση

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και στις τάξεις του Ολυμπιακού το γνωρίζουν καλά. Η απόφαση για τον επόμενο προπονητή των Ερυθρολεύκων είναι η πιο σημαντική της νέας σεζόν και γι’ αυτό οι Πειραιώτες προτιμούν να το καθυστερήσουν για λίγο πάρα να το μετανιώσουν, όπως πέρυσι με Κορμπεράν και Μίτσελ.

Σε αυτά τα πλαίσια, ο πολύπειρος Αντόνιο Κορδόν αναλύει όλα τα δεδομένα για την κομβική θέση του νέου προπονητή, έχει βάλει σε σειρά προτεραιότητας τους υποψήφιους για τη θέση και το αργότερο μέχρι τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας θα έχει πάρει την τελική του απόφαση, πάντα σε συνεννόηση με τη διοίκηση του συλλόγου.

Με βάση τα τωρινά δεδομένα, κι ενώ από την ΠΑΕ Ολυμπιακός οι πληροφορίες βγαίνουν με το σταγονόμετρο, αυτός που έχει το προβάδισμα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας είναι ο Χοσέ Μπορδαλάς, που δεν θα συνεχίσει στην Χετάφε.

Ο 59χρονος Ισπανός τεχνικός βρέθηκε για το δεύτερο μισό της σεζόν που προηγήθηκε στον πάγκο της ισπανικής ομάδας, την οποία και διατήρησε στην La Liga. Πλέον, ψάχνει το κάτι παραπάνω και ο Ολυμπιακός μοιάζει ως το ιδανικό σκαλοπάτι στην γεμάτη καριέρα του. Έχει προπονήσει επίσης, μεταξύ άλλων, τις Βαλένθια, Αλαβές και Έλτσε.

Από εκεί και πέρα, δεν θα πρέπει να διαγράφονται και οι επιλογές των Ερνάν Κρέσπο, Χουάν Κάρλος Γκαρίδο και Ντιέγκο Μαρτίνεθ, οι οποίοι παραμένουν σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Κορδόν εδώ και μέρες.

Το σενάριο της έκπληξης με επιλογή προπονητή που δεν έχει ακουστεί, δεν πρέπει να αποκλείεται όπως είχαμε τονίσει και σε προηγούμενο κείμενο, ενώ σημασία έχει να αναφέρουμε ότι η παρουσία των Μαρινάκη, Καρεμπέ και Βρέντζου στον τελικό του Champions League είχε αντίκτυπο και για τους Πειραιώτες, με τους τρεις άνδρες να έχουν επαφές με υψηλόβαθμα στελέχη και πρόσωπα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με αντικείμενο της συζήτησης τους την επόμενη ημέρα στον ερυθρόλευκο πάγκο.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς