18.7 C
Athens

Ιντζάγκι: Οι παίκτες μου ήταν υπέροχοι, θα πρέπει να είμαστε περήφανοι για όσα κάναμε

Περήφανος για τους παίκτες του παρά την ήττα με 1-0 από την Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Champions League εμφανίστηκε ο προπονητής της Ίντερ.

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι σε δηλώσεις του στο ιταλικό Sky Sports, συνεχάρη τους παίκτες του και υπογράμμισε πως όλοι στον σύλλογο του Μιλάνου θα πρέπει να νιώθουν υπερηφάνεια.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες μου, ήταν υπέροχοι. Έκαναν ένα τεράστιο ματς και είναι μία δύσκολη στιγμή, χάσαμε έναν τελικό που θέλαμε πολύ. Πρέπει να είμαστε περήφανοι», ανέφερε αρχικά ο Ιταλός κόουτς, προσθέτοντας στη συνέχεια:

«Δεν θα άλλαζα με τους παίκτες μου κανέναν και είδατε τον λόγο, ήταν τέλειοι σαν ομάδα, παίξαμε απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα και δεχθήκαμε ελάχιστες φάσεις. Υπάρχουν πράγματα για τα οποία μετανιώνουμε αλλά θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για όσα κάναμε. Υπέροχοι ήταν και οι οπαδοί μας. Όλος ο κόσμος είδε ότι η Ίντερ έπαιξε ένα σοβαρό παιχνίδι.

Υπάρχει μεγάλη λύπη, οι παίκτες είναι στεναχωρημένοι, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είναι ο πέμπτος μας τελικός μέσα σε είκοσι μήνες, πρέπει να είμαστε υπερήφανοι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς