23.8 C
Athens

Χιτ – Νάγκετς 95-108: Mια ανάσα από το δαχτυλίδι το Ντένβερ, πέρασε ξανά άνετα από το Μαϊάμι (vid)

Το Ντένβερ βρήκε και πάλι τις λύσεις απέναντι στο Μαϊάμι χωρίς οι Γιόκιτς και Μάρεϊ να κάνουν... όργια και πλέον βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Μπορεί να μην είδε τους Γιόκιτς και Μάρεϊ να κάνουν όργια, ωστόσο το Ντένβερ πέρασε με άνεση από το Μαϊάμι με 95-108. Έτσι έκανε παράλληλα και το 3-1 στη σειρά και πλέον μπορεί τα ξημερώματα της Τρίτης (13/6 03:30), να πανηγυρίσει το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

 

Ο Άαρον Γκόρντον πήρε τη σκυτάλη από τους δύο MVP και με 27 πόντους, 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ ήταν ο καλύτερος παίκτης στο γήπεδο. Ο Σέρβος θηριώδης σέντερ έμεινε στους 23 πόντους με 12 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Από τη πλευρά των ηττημένων οι προσπάθειες των Μπάτλερ και Αντεμπάγιο δεν ήταν αρκετές ώστε να γλυτώσουν την ομάδα τους από την ήττα.

Τώρα πλέον όλα θα κριθούν στο Ντένβερ που ωστόσο στο προηγούμενο παιχνίδι της σειράς, το Μαϊάμι πήρε τη μοναδική του νίκη ως τώρα στα μεταξύ τους παιχνίδια. Αναμένεται να φανεί αν θα ξαναγίνει το break και θα έχουμε παράταση στη σειρά ή θα έχουμε μια ιστορική στέψη για τους Νάγκετς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς