22.6 C
Athens

Ο Χάμες υπογράφει για τρία χρόνια στην Μπόκα Τζούνιορς, σύμφωνα με τους Κολομβιανούς

Στην Μπόκα Τζούνιορς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χάμες Ροντρίγκες, όπως αναφέρει ο Κολομβιανός δημοσιογράφος, Χαβιέρ Ερνάντεζ Μπονέτ.

Ο Χάμες κυκλοφορεί ελεύθερος στο μεταγραφικό παζάρι μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αργεντινή για λογαριασμό της Μπόκα Τζούνιορς.

Ο Χαβιέρ Ερνάντεζ Μπονέτ υποστηρίζει μάλιστα πως την υπόθεση χειρίζονται επιχειρηματίες και όχι η Μπόκα, στην οποία ο πρώην ποδοσφαιριστής των Ερυθρόλευκων θα υπογράψει συμβόλαιο για 3 χρόνια. Στόχος τους σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, είναι ο ποδοσφαιριστής να επιστρέψει στο μέλλον στην Ισπανία.

Το δημοσίευμα:

«Η ιστορία είναι πολύ απλή: Πολλοί επιχειρηματίες είχαν συνάντηση ενώ ένας από αυτούς έχει δεσμούς με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και ενδιαφέρεται κυρίως για το ισπανικό πρωτάθλημα, ένας άνθρωπος που διαχειρίζεται πολύ μεγάλα κεφάλαια και εδρεύει στην Αργεντινή.

Η πρόταση ήταν να αγοράσουν τα δικαιώματα του παίκτη. Το σχέδιό τους είναι να πάρουν τον παίκτη και να τον στείλουν σε μια μεγάλη ομάδα στην Αργεντινή, πριν τον κάνουν να επιστρέψει στην Ισπανία».

Τη συγκεκριμένη είδηση μάλιστα αναπαρήγαγε και η Ole. Ο Χάμες αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια με τη φανέλα του Ολυμπιακού, πετυχαίνοντας 5 τέρματα και μοιράζοντας 6 ασίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς