16.9 C
Athens

Ιντζάγκι: Η Μαν. Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, μπορούμε να γράψουμε ιστορία

Ως καλύτερη ομάδα στον κόσμο χαρακτήρισε τη Μάντσεστερ Σίτι ο Σιμόνε Ιντζάγκι.

Η Ίντερ ετοιμάζεται για τον μεγάλο τελικό του Champions League κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι και ο προπονητής της ομάδας, Σιμόνε Ιντζάγκι, εξέφρασε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου την άποψη του πως η ομάδα του μπορεί να γράψει ιστορία.

Παράλληλα, ανέφερε πως ο Μικιταριάν έβγαλε χθες (8/6) όλο το κομμάτι της προπόνησης και υπολογίζεται κανονικά για το ματς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Ξέρουμε πώς θα είναι ο αγώνας αύριο. Η Σίτι είναι η πιο δυνατή ομάδα στον κόσμο, το απέδειξε σε όσα παιχνίδια έπαιξε. Είμαστε περήφανοι που φτάσαμε ως εδώ, θα κάνουμε τα πάντα να παίξουμε έναν αγώνα με απίστευτη συγκέντρωση. Θα πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Ναι μπορούμε να γράψουμε ιστορία. Ξέρουμε ότι έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία. Ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε. Το «μαζί» είναι η λέξη που μας έφερε εδώ και μαζί θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το βήμα.

Όλη η Ίντερ θα πρέπει να είναι καλή αν χρειαστεί να περιορίσει τη Σίτι. Είναι σημαντικό για όλο το ιταλικό ποδόσφαιρο που τρεις ιταλικές ομάδες έφτασαν σε ευρωπαϊκούς τελικούς.

Λυπάμαι για τη Ρόμα και τη Φιορεντίνα, που έκαναν δύο εξαιρετικά παιχνίδια. Είμαστε εδώ τώρα, ανεξάρτητα από το πώς θα τελειώσει ο αγώνας, νομίζω ότι αυτή τη χρονιά επιτεύχθηκε ένας τεράστιος στόχος: πάει πολύς καιρός από τότε που καμία ιταλική ομάδα δεν έφτασε σε ευρωπαϊκό τελικό. Φέραμε τρεις και αυτός ήταν ένας υπέροχος στόχος για το ιταλικό ποδόσφαιρο».

Για τη συμμετοχή του Μικιταριάν στον τελικό: «Είναι η τελευταία προπόνηση. Χθες έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης. Θα πρέπει να αποφασίσω αν θα τον χρησιμοποιήσω από την αρχή ή στα μέσα του αγώνα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς