19.9 C
Athens

Συνεχίζει στον Παναθηναϊκό η Κοκοτσάκη

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο τμήμα γυναικείου ποδοσφαίρου θα φορά και την επόμενη σεζόν η 30χρονη μεσοεπιθετική, Μαίρη Κοκοτσάκη, που υπέγραψε μονοετή επέκταση συνεργασίας με τις «πράσινες».

Μετά την επισημοποίηση της παραμονής της στο «τριφύλλι», η Κρητικιά παίκτρια δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη για την ανανέωση μου στον Παναθηναϊκό. Ο στόχος από την προηγούμενη σεζόν που υπέγραψα στον Παναθηναϊκό ήταν μόνο η άνοδος στην μεγάλη κατηγορία και είμαι τυχερή που υπήρξα μέλος σε αυτή την επιτυχία. Η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του Παναθηναϊκού έχει στόχους και όνειρα υψηλού επιπέδου ακόμη και από τη φετινή χρονιά που είναι η πρώτη στα μεγάλα σαλόνια και αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος για την ανανέωση μου. Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή μου κύριο Χαραλαμπίδη και τη διοίκηση του Ερασιτέχνη για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη για δεύτερη χρονιά. Εύχομαι να έχουμε μία καλή πορεία με υγεία και χαμόγελα».

Στη σχετική ανακοίνωση του Παναθηναϊκού αναφέρεται: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Μαίρη Κοκοτσάκη για την αγωνιστική σεζόν 2023-2024 για το τμήμα γυναικείου ποδοσφαίρου.

Σε μια πολύ σημαντική ανανέωση προχώρησε το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του «τριφυλλιού» αφού διατήρησε στο δυναμικό του τη Μαίρη Κοκοτσάκη. Η 30χρονη μεσοεπιθετική θα φοράει και φέτος το “τριφύλλι” και αναμένεται να βοηθήσει ιδιαίτερα και να προσδώσει μεγαλύτερη ποιότητα. Γεννήθηκε στην Κρήτη και έχει αγωνιστεί σε Ηρόδοτο, Ανάληψη Χερσονήσου, ΟΦΗ και Αβαντίδες Χαλκίδας από όπου και την απέκτησε ο Παναθηναϊκός».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς