24.6 C
Athens

Έξαλλοι στην Μπανταλόνα με τη διαιτησία: «Ο Ταβάρες έχει μηδέν φάουλ σε 80 λεπτά»

Οι κακές διαιτησίες φαίνεται πως δεν είναι… προνόμιο του ελληνικού πρωταθλήματος. Τα έντονα παράπονά του για τη διαιτησία του 2ου ημιτελικού του ισπανικού πρωταθλήματος εξέφρασε ο προπονητής της Μπανταλόνα, μετά την εντός έδρας ήττα της ομάδας του από τη Ρεάλ, που έφερε τη σειρά στο 1-1.

Ο Κάρλες Ντουράν μίλησε για έλλειψη σεβασμού προς την ομάδα του και για ιδιαίτερη μεταχείριση στον Έντι Ταβάρες, που σε δύο παιχνίδια δεν έχει χρεωθεί ακόμα με φάουλ!

«Έχουμε απογοητευτεί από τη διαιτησία. Είναι σαφές ότι δε μας αντιμετωπίζουν με τον σεβασμό που έχει η Ρεάλ. Ελπίζω ότι μπορούμε να αλλάξουμε αυτή την αντίληψη στον επόμενο αγώνα μας το Σάββατο», είπε ο Καταλανός τεχνικός, που επικέντρωσε τα παράπονά του στη διαφορετική αντιμετώπιση των Ταβάρες και Τόμιτς, που αποβλήθηκε με τεχνική ποινή στο Game 2.

«Το φάουλ του Τόμιτς ήταν αντιαθλητικό, αλλά υπήρχε προφανές φάουλ εις βάρος του λίγο πριν. Ο Ταβάρες έχει 0 φάουλ σε 80 λεπτά, ενώ εμείς χάσαμε με τεχνική ποινή τον Τόμιτς, έναν πολύ σημαντικό παίκτη για εμάς».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς