22.7 C
Athens

Χουάνγκ: Έχω μαζέψει πολλή αγάπη στον Ολυμπιακό, θέλω να παίζω σε υψηλό επίπεδο

Στην αγάπη που πήρε στον Ολυμπιακό αλλά και στα πράγματα που έμαθε τη φετινή σεζόν στάθηκε σε δηλώσεις του ο Ίνμπομ Χουάνγκ.

Ο χαφ των Ερυθρόλευκων βρίσκεται στην αποστολή της Νότιας Κορέας όπου έχει… μόνιμη θέση και ετοιμάζεται για τα φιλικά παιχνίδια κόντρα σε Περού και το Ελ Σαλβαδόρ. Ο Ίνμπομ Χουάνγκ μίλησε στο www.sports.donga.com και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στους Πειραιώτες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Ήταν μια σεζόν αρκετά μεγάλη στην οποία έμαθα πολλά, ξεκινώντας από τη φροντίδα του σώματός μου. Επίσης έχω μαζέψει πολλή αγάπη στον Ολυμπιακό. Είμαι έτοιμος να παίξω οπουδήποτε, αν υπάρχει ευκαιρία, αλλά νομίζω ότι πρέπει να παίξω ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου όπου κι αν βρίσκομαι».

Για τη Νότια Κορέα και τις υποχρεώσεις της: «Στον δεύτερο αγώνα τον Μάρτιο, ήμουν τόσο επιθετικός που αναρωτιόμουν αν ήταν εντάξει, και μήπως έπαιξα αρκετά μπροστά, αλλά ήταν μια πραγματικά διασκεδαστική εμπειρία για μένα που προτιμώ το επιθετικό παιχνίδι. Η ισορροπία και η λεπτομέρεια θα προστεθούν καθώς θα συνεργαζόμαστε σταθερά, πιστεύουμε ότι θα γινόμαστε πιο δυνατοί από ματς σε ματς».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς