18.6 C
Athens

Ολυμπιακός – Άρης 2-0: Πρόκριση στον τελικό της Super League K17 για τους Ερυθρόλευκους

Οι Ερυθρόλευκοι του Δημήτρη Μαυρογενίδη με εξαιρετική εμφάνιση προκρίθηκαν στον τελικό του πρωταθλήματος Κ17 και θα διεκδικήσουν τον τίτλο

Την πρόκριση στον τελικό του Final 4 του πρωταθλήματος Κ-17 της Super League πανηγύρισε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε με 2-0 του Άρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι Ερυθρόλευκοι έκλεισαν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής (11/6), όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Η φάση του αγώνα δεν ήταν κάποιο γκολ ή μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία, αλλά η στιγμή που ο Χρήστος Λίγδας του Ολυμπιακού έδειξε την πραγματική και όμορφη πλευρά του ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα, στο 35ο λεπτό ο αμυντικός του Άρη, Θώμας Μαγής, δεν πάτησε καλά την ώρα που γινόταν κάτοχος της μπάλας με αποτέλεσμα να γυρίσει το γόνατο του. Εκείνη τη στιγμή η μπάλα κατέληξε στον Λίγδα, ο οποίος ενώ είχε την ευκαιρία να βγει μόνος του τετ α τετ πέταξε την μπάλα σε πλάγιο χαρίζοντας το fair play της χρονιάς.

Μάλιστα στον αγωνιστικό χώρο έτρεξαν τα ιατρικά τιμ και των δύο ομάδων ώστε να βοηθήσουν τον άτυχο νεαρό ποδοσφαιριστή.

Στο αγωνιστικό οι Ερυθρόλευκοι ήταν πολύ καλύτεροι και άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του o Μουζακίτης. Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη είχε ευκαιρίες να φτάσει σε περισσότερα τέρματα, αλλά τελικά βρήκε μόνο ένα ακόμη με τον Κωστούλα στο 83′ για το τελικό 2-0.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς