18.9 C
Athens

Ο… ρομαντικός Σμιτς παρέμεινε στην Ζαλγκίρις απορρίπτοντας Παρτιζάν και Μακάμπι για το ψάρεμα και το νηπιαγωγείο του παιδιού του

Ο Ρόλαντ Σμιτς ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του με την Ζαλγκίρις Κάουνας, ενώ είχε προτάσεις από τις Παρτιζάν και Μακάμπι.

Ο 27χρονος Λετονός καλαθοσφαιριστής θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης των Λιθουανών και θα έχει πολύ σημαντικό ρόλο, κάτι που έπαιξε ρόλο στο να συμφωνήσει ώστε να παραμείνει.

Ωστόσο δεν ήταν αυτός ο μοναδικός λόγος που ο Σμιτς έμεινε στη Λιθουανία. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του basketnews.com, ο πάουερ φόργουορντ είχε δύο πολύ ιδιαίτερες και… ρομαντικές παραμέτρους που τον έκαναν να παραμείνει.

Ο ένας ήταν το νηπιαγωγείο του παιδιού του απέχει μόλις δύο λεπτά από το σπίτι του. Ένα σπίτι το οποίο βρίσκεται κοντά στα σύνορα με την Λετονία (την χώρα καταγωγής του), κάτι που σημαίνει ότι οι δικοί του άνθρωποι μπορούν να τον επισκέπτονται πιο συχνά.

Όσο για τον δεύτερο λόγο; Αυτός ήταν το… ψάρεμα. Ο Σμιτς έχει πάθος με το ψάρεμα, με το σπίτι του να είναι κοντά σε λίμνη

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς