21.4 C
Athens

Ο Μέσι γίνεται μίδας στο Μαϊάμι: Τα μυθικά έσοδα από Apple και Adidas που θα ξεπεράσουν και τον μισθό του!

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ θα θυμίζει αστέρα του Χόλιγουντ με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι, με τις εμπορικές συμφωνίες λόγω MLS να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο

Όπως είναι αναμενόμενο μια μετακίνηση όπως αυτή του Λιονέλ Μέσι στο MLS και στην Ίντερ Μαϊάμι αναμένεται να φέρει τρελά έσοδα στον Αργεντίνο.

Άλλωστε, ήδη έχει αναφερθεί σε ρεπορτάζ πως τόσο η Adidas που είναι χορηγός του Αργεντίνου σούπερ σταρ, όσο και η Apple έπαιξαν ιδιαιτέρως σημαντικό ρόλο στην απόφαση του να πάρει τελικά μεταγραφή στο πρωτάθλημα του MLS.

Μάλιστα σιγά σιγά γίνονται γνωστές και λεπτομέρειες του συμβολαίου του που αφορούν κάποια έξτρα μπόνους που θα λάβει ο ίδιος.

Ποσοστό των συνδρομών του Season Pass του MLS από το APPLE TV, θα καταβληθεί απευθείας από την ίδια την Apple στον Μέσι.

Επιπλέον, σημαντικό ποσοστό των πωλήσεων της φανέλας του Μέσι από την Ίντερ Μαϊάμι σε οπαδούς θα παραχωρηθεί απευθείας από την Adidas στον 35χρονο επιθετικό.

Παράλληλα, υπάρχει και η πιθανότητα να αποτελέσει ο Αργεντινός τον πρέσβη του MLS στο τέλος της καριέρας του, ενώ όπως έγινε γνωστό όλες οι εταιρείες χορηγοί του πρωταθλήματος συνέβαλαν χρηματικά ώστε ο Μέσι να πάρει τελικά μεταγραφή στο ΜLS.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς