18.1 C
Athens

Ούτε Μπαρτσελόνα, ούτε Αλ Χιλάλ: Στην Ίντερ Μαϊάμι καταλήγει ο Μέσι

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ απέρριψε την πρόταση της Αλ Χιλάλ αλλά δεν θα επιστρέψει ούτε στην Μπαρτσελόνα καθώς τα βρήκε με την Ίντερ Μαϊάμι για να αγωνίζεται στο MLS από τη νέα σεζόν

Η επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα δεν θα πραγματοποιηθεί παρά τους θετικούς οιωνούς των τελευταίων εβδομάδων.

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, οι Καταλανοί βλέπουν απίθανο να φορέσει ξανά ο Μέσι τη φανέλα της Μπαρτσελόνα καθώς το πλάνο βιωσιμότητας που παρουσίασαν οι Μπλαουγκράνα στην ισπανική λίγκα χρειάζεται βαθιά μελέτη και οι εξελίξεις απαιτούν αρκετό χρόνο.

Την ίδια ώρα, ο έγκυρος δημοσιογράφος και βιογράφος του Μέσι, Γκιγέμ Μπαλάγκε, αποκάλυψε πως ο Αργεντινός σούπερ σταρ κατέληξε οριστικά και θα φοράει από του χρόνου τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ, η οποία επίσης διεκδικούσε την υπογραφή του.

Ως εκ τούτου ούτε στη Σαουδική Αραβία για την Αλ Χιλάλ θα μεταβεί ο Μέσι απορρίπτοντας έτσι μια αρκετά δελεαστική πρόταση εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Παρόλα αυτά, η πρόταση από το MLS τον ικανοποίησε πολύ περισσότερο (σε αυτή την κίνηση συνέβαλαν η Adidas και η Apple) και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς