22.6 C
Athens

«Η Μπολόνια εξετάζει την περίπτωση του Μπακαμπού για αντικαταστάτη του… φευγάτου Αρναούτοβιτς»

Η περίπτωση του Μπακαμπού παρουσιάζεται από τους Ιταλούς ως δελεαστική ευκαιρία για την Μπολόνια, ανάλογα με τις εξελίξεις στην υπόθεση του Αρναούτοβιτς

Ως υποψήφιο αντικαταστάτη του Μάρκο Αρναούτοβιτς για την επίθεση της Μπολόνια παρουσιάζει τον Σεντρίκ Μπακαμπού ιταλικό δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το tuttomercatoweb, ο 32χρονος επιθετικός βρίσκεται στη λίστα ιταλικών ομάδων και πρόσφατα μπήκε και σε αυτή της Μπολόνια που όπως όλα δείχνουν θα πρέπει να βγει στην αγορά για τον αντικαταστάτη του Αρναούτοβιτς, καθώς αυτό θα συνεχίσει πιθανότατα την καριέρα του στη Μίλαν.

Το δημοσίευμα παρουσιάζει την περίπτωση του Μπακαμπού που είναι ελεύθερος ως μια δελεαστική ευκαιρία για την Μπολόνια, με τα πάντα όμως να εξαρτώνται από τις εξελίξεις στην υπόθεση του Αρναούτοβιτς.

Πάντως το σενάριο να συνεχίσει ο πρώτος σκόρερ της Super League την καριέρα του στην Μπολόνια δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες, καθώς ο ίδιος φαίνεται πως πολιορκείται από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας, ενώ και ο Ολυμπιακός δεν έχει παρατήσει τις προσπάθειες του να τον κρατήσει στο λιμάνι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς