23.1 C
Athens

Λουτσέσκου: Ο Σαββίδης ποτέ δε μου είπε να βάλω κάποιον να παίξει, έχω συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο

«Συζητάμε για παίκτες και καταστάσεις, αλλά ποτέ δεν έχει παρέμβει στην 11άδα. Είναι όσο καλός μπορεί ως ο ιδιοκτήτης της ομάδας», είπε ο Ρουμάνος προπονητής για τον Ιβάν Σαββίδη

Για τις σχέσεις του με τον Ιβάν Σαββίδη αλλά και τα δημοσιεύματα που τον συνδέουν με την Κλουζ μίλησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Με αφορμή μια κουβέντα για τον πρόεδρο της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι και τις πρακτικές του, ο Ραζβάν Λουτσέσκου σχολίασε πως ο Ιβάν Σαββίδης δεν του ζήτησε ποτέ να βάλει ή να βγάλει κάποιον από την ενδεκάδα.

Παράλληλα τόνισε πως έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τους Ασπρόμαυρους.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Με τον Ιβάν Σαββίδη συζητάμε πολύ. Μιλάμε για ποδοσφαιριστές, συζητάμε για καταστάσεις μέσα στην ομάδα. Ποτέ όμως δεν μου είπε να βάλω κάποιον να παίξει ή να βγάλω από την ομάδα κάποιον άλλον. Είναι όσο καλός μπορεί ως ο ιδιοκτήτης της ομάδας».

Για τα σενάρια που τον θέλουν ως βασικό υποψήφιο για τον πάγκο της Κλουζ:

«Αν έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο, ας μείνουμε σε αυτό. Εγώ δεν γνωρίζω τίποτα. Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για ακόμα ένα χρόνο, στο οποίο υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους επτά εκατομμυρίων ευρώ.

Δεν έχω κανέναν λόγο να συζητήσω αυτό το θέμα, για μένα δεν υπάρχει. Δεν ξέρω καν είναι αλήθεια. Διαφημίζω εγώ τον εαυτό μου; Δεν έχω ιδέα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς