18 C
Athens

Ντάνι Ρόουζ: «Βγάλαμε τον εκνευρισμό μας… και στο τέλος νικήσαμε»

Η εικόνα της Αγγλίας στο πρώτο ημίχρονο με την Ελβετία δημιούργησε ένταση στα αποδυτήρια της ομάδας, με φωνές και καβγάδες

Η δεύτερη αγωνιστική του Nations League, έφερε πολλές εντάσεις στην εθνική Αγγλίας, καθώς η εικόνα της στο πρώτο ημίχρονο ήταν απογοητευτική με την Ελβετία να αποτελεί την απόλυτη κυρίαρχο του γηπέδου.

Ωστόσο, ο κίνδυνος αρνητικού ρεκόρ μιας τέταρτης σερί ήττας αφύπνισε τους παίκτες του Σάουθγκεϊτ, οι οποίοι ξέσπασαν σε φωνές κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, βγάζοντας τον εκνευρισμό τους.

Σύμφωνα με δηλώσεις του αμυντικού της Τότεναμ, Ντάνι Ρόουζ όλο αυτό το περιστατικό τους βοήθησε στο να πάρουν την πολυπόθητη νίκη. Το συμβάν, επιβεβαιώνει και ο συμπαίκτης του, Χάρι Μαγκουάιρ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ρόουζ:

«Θα μπορούσαμε να έχουμε δεχθεί μέχρι και τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν ντροπιαστική η εικόνα μας. Είναι καλό που μπορέσαμε στ’ αποδυτήρια να φωνάξουμε ο ένας στον άλλον, να βγάλουμε τον εκνευρισμό μας και να δώσουμε κίνητρο στον συμπαίκτη μας να βελτιωθεί και να παίξει καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Στο τέλος, είμαστε όλοι χαρούμενοι για τη νίκη και το μηδέν παθητικό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς